Tekstje voor 'Dolfinarium'

Dolfinarium

Als eerste in de wereld komt Hilaria met een mobiel bassin. De twee heren trekken met hun dieren door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun ’zoutwater theater’ naar de mensen toe. En hoe!

Komen andere Dolfinaria over het algemeen niet verder dan het tonen van de souplesse, kracht en intelligentie van de dieren; in dit spektakel wordt door fenomenaal samenspel tussen mens en dier, het zoutwatergehalte opgestuwd tot het niveau van pure kunst!

En juist de ongelooflijke prestaties van de dieren bewijzen dat het mobiele element van deze formule, de geluksbeleving van de walvissen totaal niet in de weg staat! Een der trainers vertrouwde ons na afloop dan ook toe: ’Door ziektes, ongelukken of andere oorzaken zijn al onze dieren niet meer in staat te overleven in zee. Echter, door het rondreizend karakter van ons mobiele-dolinarium, ervaren zij toch nog afwisseling van omgeving en het gevoel van ruimte en vrijheid. Alle dieren verkeren dan ook in blakende gezondheid en kunnen hun geluk niet op. Dit ziet, voelt, en beleeft men, als men naar deze prachtige show kijkt!...’

Voor alle duidelijkheid: Hilaria tovert u een circusvoorstelling voor met veel muziek, visueel spektakel, humor, veel vrijwilligers en schuimrubberen dolfijnen.

pers-dolfinarium

Klik op de foto om te openen in nieuw venster

Impressie

Daisy Scholte maakte een impressie van Vliegende honden bijten niet van Hilaria op een tropisch warme dag in het Slottuintheater

Vliegende honden bijten niet

De hondenshow van Hilaria
 
 

Dit schreef de pers

Dagblad De Stentor was bij Dolfinarium in Lochem en De MooiLaarbeekKrant bezocht Fata Morgana