Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Dolfinarium

Hilaria introduceert: een heuse dolfijnenshow in een mobiel bassin.

Als eerste in de wereld komt Hilaria met een mobiel bassin. De twee heren trekken met hun dieren door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun 'zoutwatertheater' naar de mensen toe. En hoe!

Komen andere Dolfinaria over het algemeen niet verder dan het tonen van de souplesse, kracht en intelligentie van de dieren; in dit spektakel wordt door fenomenaal samenspel tussen mens en dier, het zoutwatergehalte opgestuwd tot het niveau van pure kunst!

En juist de ongelooflijke prestaties van de dieren bewijzen dat het mobiele element van deze formule, de geluksbeleving van de walvissen totaal niet in de weg staat!

Een der trainers vertrouwde ons na afloop dan ook toe: "Door ziektes, ongelukken of andere oorzaken zijn al onze dieren niet meer in staat te overleven in zee. Echter, door het rondreizend karakter van ons mobiele-dolfinarium, ervaren zij toch nog afwisseling van omgeving en het gevoel van ruimte en vrijheid. Alle dieren verkeren dan ook in blakende gezondheid en kunnen hun geluk niet op. Dit ziet, voelt, en beleeft men, als men naar deze prachtige show kijkt!"

Voor alle duidelijkheid: Hilaria tovert u een circusvoorstelling voor met veel muziek,visueel spektakel, humor, veel vrijwilligers en schuimrubberen dolfijnen.

Een kleurplaat van Dolfinarium

dolfinarium

Filmpje

Zo ziet het Dolfinarium van Hilaria er uit

Techniek

We hebben geen eisen maar wel wat wensen. Benieuwd welke dat zijn?

Technische informatie

Pers

Tekst en beeld voor promotie. Met een gratis te gebruiken foto.

PR-tekst en foto